Általános fizetési és részvételi feltételek

COVID-feltételek: 

   Részvételhez szükséges: Védettségi igazolvány, vagy 3 napnál nem régebbi negatív teszt eredmény

Részvételi díj:  A regisztrációs díjat és a tanfolyami díjat tartalmazza

Tanfolyami regisztrációs díj:  A regisztrációs díj befizetésével és ennek sorrendjében válnak a tanfolyami helyek véglegessé. A regisztrációs díj, illetve a kedvezményes tanfolyami díj határidőre történő utalása a táblázatban szereplő kedvezményre jogosít. Az utalási információkról jelentkezés után, válasz levélben küldünk tájékoztatást. Lemondás esetén a "Lemondásnál" szereplő feltételek érvényesek.

Tanfolyami díj:  A tanfolyami díjat tartalmazza, melyet a különböző kedvezmények csökkenthetnek. Befizetési határideje az aktuális tanfolyami modulnál található. Befizetése egyedi egyeztetés alapján a tanfolyam kezdetekor készpénzben is lehetséges.

Kedvezmények: 

   Koránkelő kedvezmény  : A regisztrációs díj, vagy a teljes részvételi díj megadott határidőre történő befizetése esetén érvényes.

   Együttes kedvezmény     : Minimum két tanfolyamra egyidőben történő jelentkezés esetén érvényes. A kedvezmény tanfolyamonként értendő.

   Egyösszegű kedvezmény: A részvételi díj egyösszegben, határidőre történő befizetése esetén érvényes.

Lemondás: A tanfolyam előkészítése (terem foglalás, eszközök, stb.) fix költségekkel járnak, ezért lemondás esetén a tanfolyami regisztrációs díjat, vagy a befizetett részvételi díjat, továbbiakban díjat a következőképpen tudjuk visszautalni:

    • A tanfolyam kezdete előtt 31 nappal vagy korábban, írásban történő lemondás esetén a díjat a banki költségek levonásával visszautaljuk.
    • Ha a tanfolyam kezdete és a lemondás beérkezésének dátuma között kevesebb mint 31 nap van, akkor a díjat nem áll módunkban visszautalni.

           Kérjük ennek figyelembe vételét!

Számla kiállítás, küldés:

 A befizetésekről a jelentkezéskor megadott e-mail címre számlát küldünk pdf formátumban. A jelentkezéssel a számla befogadásának ezen, módját elfogadottnak tekintjük. Egyedi kérésre papír alapon is készítünk számlát. Ennek igényét kérjük a jelentkezéskor megadni.

Utalás: A jelentkezés után levélben tájékoztatunk az utalási információkról.

Tanfolyam elmaradása: A tanfolyam elmaradása esetén a regisztrációs díjat, vagy a befizetett teljes részvételi díjat visszautaljuk.

Gong tanfolyam megtartásának feltételei, körülményei: 

Oktatók:

lsd. a tanfolyam leírásánál

Helyszín:

Budapest

Szállás:

Egyénileg

Utazás:

Egyénileg

Étkezés:

Egyénileg 

Tanfolyam nyelve:

magyar vagy német fordítással

Létszám:

lsd. a tanfolyam leírásánál

Biztosított eszközök:

A gyakorláshoz szükséges gongokat, ütőket, állványokat biztosítjuk.  Különböző méretű gongokon (80, 85, 90 cm)  több fajta ütővel is fogunk játszani.

Ha rendelkezel saját gonggal, állvánnyal, ütővel és szeretnéd elhozni, akkor erre van lehetőség, örömmel vesszük. Kérjük, hogy jelezd felénk. 

Személyenként biztosítunk  polifoam-ot, ülő párnát, takarót, széket. Ha szükséged van egyéb segítő eszközökre, speciális  párnára stb., akkor kérünk, hogy hozd magaddal.
Érdemes egy papucsot, vagy vastag zoknit is hozni, mert a cipőket letesszük a terem előtt.

Elhelyezkedés:

A gyakorlás a gongok előtt ülőpárnákon ülve folyik, a meditációk, relaxációk pedig polifoam-okon, illetve jóga szőnyegeken. A tanfolyam előadás részét székeken ülve is lehet hallgatni. 
Ha nehézséget jelent számodra a földön történő elhelyezkedés, akkor széken is megoldható a gyakorlás, meditáció és relaxáció. Erről a tényről kérlek értesíts minket a jelentkezéskor.

Kizáró okok:

Kizáró oknak számít az epilepsziára való hajlam, a pszichoterápiás kezelésen való részvétel, a labilis pszichikai állapot, tudamódosító szerek fogyasztása, szívritmus szabályzó használata, valamint a terhesség első 3 hónapja. 

 

A változtatás jogát fenntartjuk!